Yaşlı kadın evinin yanışını çaresizlikle izledi

Fethiye’nin Yayla Çobanisa Köyü’nde komşuya gittiği anda elektrik kontağından çıkan yangını gözyaşları içinde izleyen yaşlı kadın, “Ben şimdi ne yapacağım” diye ağladı. Yayla Çobanisa Köyü’nde sabah saatlerinde...

Yaşlı kadın evinin yanışını çaresizlikle izledi

Fethiye’nin Yayla Çobanisa Köyü’nde komşuya gittiği anda elektrik kontağından çıkan yangını gözyaşları içinde izleyen yaşlı kadın, “Ben şimdi ne yapacağım” diye ağladı. 

Yayla Çobanisa Köyü’nde sabah saatlerinde komşusuna giden Arife Gümüş (75) bu sırada evinin yandığı şeklinde haber alınca hemen evine koştu. İki katlı yayla evi bir anda alevler içinde kalan yaşlı nine komşularının ve köylülerin kova ve tencerelerle yangını söndürmeye çalışmasını gözyaşları içinde izledi. Seki, Altınyayla ve Söğüt Belediyeleri yangın söndürme araçları ve Kemer Orman İşletme Müdürlüğü arasözünün müdahale ettiği yangın, bir birine bitişik nizamda bulunan diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

Köy Muhtarı Osman Küpçü, “Yangını duyduğumuz anda Seki Belediyesi’nden yardım istedik. Mesafe uzun olunca itfaiye ekibi gelene kadar ev yandı. Köydeki bütün evler bir birlerine bitişik olduğundan yangın diğer evlerden birine atlayacağı anda belediye yangın söndürme arasözleri yetiştiler. Tüm evlerin yanması böylece önlenmiş oldu” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.