Yaşlı adam yanarak öldü

Datça ilçesinde meydana gelen ev yangınında bir kişi hayatını kaybetti.Yangın, önceki gün akşam saat 21.15 sıralarında Datça’ya bağlı Kızlan köyünde oturan Himmet Aydın’ın (85) evinde meydana geldi. Himmet Aydın’ın...

Yaşlı adam yanarak öldü

Datça ilçesinde meydana gelen ev yangınında bir kişi hayatını kaybetti.

Yangın, önceki gün akşam saat 21.15 sıralarında Datça’ya bağlı Kızlan köyünde oturan Himmet Aydın’ın (85) evinde meydana geldi. Himmet Aydın’ın eşi Fatma Aydın, sobayı yanık bırakarak komşularına oturmaya gitti. Bir müddet sonra evden aşırı dumanlar yükselmeye başlayınca, durumdan şüphelenerek çocuklarına haber verdi. Eve gelen çocukları ve komşuları evin yandığını gördü.

Yangını Datça itfaiyesine haber veren çevre sakinleri, kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştılarsa da evin ahşap olması nedeniyle başarılı olamadı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen eve giren çevre sakinleri, Himmet Aydın’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Aydın’ın eşi ve çocukları sinir krizi geçirdi.

Yangında hayatını kaybeden yaşlı adamın cesedi otopsi için Datça Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.