Yaşlarının 2 katı suç işlemişler

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, iki gecede beş lüks villada hırsızlık yaptığı iddia edilen yaşlarının iki katı suçtan sabıkalı S.K.(17) ve M.D.(17) polis tarafından yakalandı. Marmaris Adliyesi’ne çıkartılan S.K. ve...

Yaşlarının 2 katı suç işlemişler

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, iki gecede beş lüks villada hırsızlık yaptığı iddia edilen yaşlarının iki katı suçtan sabıkalı S.K.(17) ve M.D.(17) polis tarafından yakalandı. Marmaris Adliyesi’ne çıkartılan S.K. ve M.D., mahkeme sonunda ‘nitelikli hırsızlık’ suçundan tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Marmaris İlçesi Hatipirimi, Çıldır ve İnönü Mahallesi ile Armutalan beldesinde on gün önce bir gecede 5 lüks villa hırsızlığı meydana geldi. Lüks villalarda hırsızlık olaylarının artması üzerine Marmaris Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri 6 kişilik araştırma ekibi oluşturdu. Hırsızlık olaylarının meydana geldiği lüks villa çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis kendileri tarafından bilinen S.K. ve M.D’yi dolaştığını, evleri gözlediğini belirledi. Villalarda yapılan parmak izi incelemelerinde bir sonuca ulaşamayan polis, şüphelileri kaldıkları ikametlerinden itibaren adım adım takibe başladı. Bir haftalık takip sonucunda S.K. ve M.D.’nin lüks villalardan çaldıkları elektronik eşya ile altınları kapalı çarşı içinde dükkanlarda satarak parayı paylaştığını tespit etti. Savcı talimatıyla harekete geçen polis S.K. ve M.D. kaldıkları ikametlerinde yakaladı.

S.K.’nın yapılan sicil kaydı taramasında 38, M.D.’nin 33 tane hırsızlık suçlarından sabıka kaydı olduğu öğrenildi. Poliste ki ifadelerinde üzerlerine atılan suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler Marmaris Adliyesi’ne sevk edildi. Savcının çapraz sorgusunda suçlarını kabul eden S.K. ve M.D., ‘nitelikli hırsızlık’ suçundan tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Olayla soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.