Yaşatmak için 45 dk uğraştılar

Fethiye’nin Ölüdeniz beldesinde, bir sitenin havuz operatörlüğünü yapan evli ve iki çocuk babası Nuray Gedik, havuzun elektrik panosunu değiştirmek isterken akıma kapılarak hayatını kaybetti. Sağlık görevlileri, operatörü...

Yaşatmak için 45 dk uğraştılar

Fethiye’nin Ölüdeniz beldesinde, bir sitenin havuz operatörlüğünü yapan evli ve iki çocuk babası Nuray Gedik, havuzun elektrik panosunu değiştirmek isterken akıma kapılarak hayatını kaybetti. Sağlık görevlileri, operatörü yaşatmak için 45 dakika mücadele verdi.

Fethiye merkezi Yeni Mahalle'deki evinden Ölüdeniz beldesi Ovacık Mahallesi'ndeki işine giden havuz operatörü Nuray Gedik (37), çalıştığı sitedeki havuzun denge deposunda bulunan elektrik panosunu sökerken elektrik akımına kapıldı. Çevredeki vatandaşların gördüğü Gedik için sağlık ekibinden yardım istendi. 112 Acil Sağlık ekibi, Nuray Gedik‘e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Acil serviste doktor ve sağlık görevlileri, yaklaşık 45 dakika kalp masajı uygulayarak Nuray Gedik'i hayata geri döndürmeye çalıştı. Gedik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayı duyan Gedik'in ailesi ve mahalle sakinleri, Fethiye Devlet Hastanesine koştu. Sinir krizleri geçiren Gedik‘in yakınları kendilerini yerlere atarak ağıt yaktı. Gedik'in cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.