Yaşam savaşını kaybetti

Bodrum'da geçtiğimiz cumartesi günü geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan 26 yaşındaki motosiklet sürücüsü Erdem Bürkek'in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Geçirdiği kazadan sonra olay yerinden geçen...

Yaşam savaşını kaybetti

Bodrum'da geçtiğimiz cumartesi günü geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan 26 yaşındaki motosiklet sürücüsü Erdem Bürkek'in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Geçirdiği kazadan sonra olay yerinden geçen bir ambulansla hemen Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan ve ilk müdahalesi burada yapılan genç motosiklet sürücüsü Bürkek daha ileri tetkik ve tedavi için Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans helikopter ile İzmir Tepecik Araştırma Hastanesi nakledilmişti.

İlk olarak Multi travma teşhisi konulan Erdem'im vücudunda çok fazla kırık tespit edildi. Cumartesi gününden beri yoğun bakımda tedavi altında tutulan Erdem Bürkek'ten Pazartesi akşam saatlerinde üzücü haber geldi. 26 yaşındaki Bürkek'in vücudu aldığı darbeleri daha fazla kaldıramayarak hayata veda etti. Kısa süre önce tatil için gittiği Rusya'dan Bodrum'a geldiği öğrenilen Bürkek'in cenazesinin memleketi Denizli'de toprağa verilmesinin düşünüldüğü haber alındı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.