Yarışmanın 1’incisi Menteşe’den

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Mustafa Necip Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfı’nca her yıl geleneksel olarak düzenlenen “2014 Mustafa Necib Alayeli 5. Hikaye Yarışması” ödülleri törenle sahiplerine dağıtılırken, Menteşe 75....

Yarışmanın 1’incisi Menteşe’den

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Mustafa Necip Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfı’nca her yıl geleneksel olarak düzenlenen “2014 Mustafa Necib Alayeli 5. Hikaye Yarışması” ödülleri törenle sahiplerine dağıtılırken, Menteşe 75. Yıl Fen Lisesi öğrencisi Mert Batur yarışmada 1’inci oldu.

Vakfın bu yıl beşincisini düzenlediği “Vefa” konulu hikaye yarışmasının ödül töreni, Mustafa Necip Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi tarafından okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Törene Gediz Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Turgut Çıtak, Kütahya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Küçükçakır, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Mustafa Necib Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı Tahsin Azmioğlu, Gediz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mesut Topaloğlu ve Sabri Gökbayrak, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Evren Ünlü, daire amirleri, okul müdürleri ve birçok davetli katıldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kale, ilk yıllarda sadece Kütahya ilini kapsayan yarışmanın mahiyeti genişletilerek Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Balıkesir ve Bursa illerinin Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri ve Anadolu Liseleri öğrencilerini içine alacak şekilde düzenlendiğini söyledi.

Konuşmanın ardından yapılan ödül töreninde, yarışmada birinci olan Muğla-Menteşe 75. Yıl Fen Lisesi öğrencisi Mert Batur’a Rose Maria Carla Alayeli Özel ödülü (2000 TL’lik burs çeki), ikinci olan İzmir-Konak Anadolu Lisesi öğrencisi Hande Yılmaz’a dizüstü bilgisayar ve yazıcı, üçüncü olan Uşak Fen Lisesi öğrencisi Ramazan Kıvrak’a dizüstü bilgisayar, dördüncü olan Kütahya-Tavşanlı Fen Lisesi öğrencisi Ünzile Sözeri’ye televizyon, beşinci olarak 1.Mansiyon kazanan İzmir-Narlıdere Anadolu Lisesi öğrencisi Kübra Şaman’a tablet bilgisayar ve altıncı olup 2.Mansiyon kazanan Gediz Fen Lisesi öğrencisi İsa Güngör’e de tablet bilgisayar hediye edildi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.