Yardıma muhtaç çocuklar için yüzdüler

Fethiye ilçesinde yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar yeni yılın ilk gününde yardıma muhtaç çocuklar ve hayvanlara destek için denize girdiler. Giydikleri renkli kostümlerle Çalış Plajında bir araya gelen çoğu İngiliz uyruklu...

Yardıma muhtaç çocuklar için yüzdüler

Fethiye ilçesinde yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar yeni yılın ilk gününde yardıma muhtaç çocuklar ve hayvanlara destek için denize girdiler. Giydikleri renkli kostümlerle Çalış Plajında bir araya gelen çoğu İngiliz uyruklu yabancı, el ele tutuşup denize koşarak hem yeni yılı kutladılar hem de yardıma muhtaç Türk çocukları ve hayvanlara destek için yarım saat boyunca denizde yüzdüler. FETAV üyesi Çalış Çocuklara Yardım Derneği organizasyonu için bir araya gelen yabancılar, yardıma muhtaç çocuklar, engelli çocuklar ve hayvanlar için bağış topladı. 2013 yılına Fethiye'de giren çoğu İngiliz çok sayıda yerleşik yabancı giydikleri birbirinden değişik kostümleri ile plajda bir araya geldi. Çarli ve Çukulatası filminin Umpa ve Lumpa karakterleri, bir askeri üniforma, Noel anne, Oryantal, Penguen çok değişik kıyafetlerle yaklaşık 20 turist saat 13.00'de koşarak denize girdi. Renkli kıyafetleri ile el ele tutuşup toplandıkları Eyna Resturant önünden kumsala inen yaklaşık 20 yabancı, deniz kıyısına kadar çığlıklar arasında yürüdü. Denize koşarak giren yabancı uyruklu vatandaşlar birbirlerine su atarak organizasyonu eğlenceye çevirdi. Çok sayıda yabancı uyruklu vatandaş bu anı cep telefonları ile görüntüledi. Organizasyonu düzenleyenlerden Graham Whitaker (57), "Yeni yılın ilk gününü yardıma muhtaç çocuklar ve hayvanlar için denizde geçirmekten çok mutlu olduk" dedi. Joanne Sankır (40) ve Helen Reed (40) ise "Çocuklara ve hayvanlara yardım amacıyla 2013 yılının ilk gününü denizde geçirdik. Deniz çok güzeldi" diye konuştu.

Çalış Çocuklara Yardım Gurubunun Fethiye’de geçen yıl 700 bin TL toplayarak eğitime ve engellilere destek olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.