Yard. Doç. Dr. Öner’e ödül

Uluslararası katılımlı Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Kongresi (TSRM) tarafından düzenlenen Kongre'de,MuğlaSıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç....

Yard. Doç. Dr. Öner’e ödül

Uluslararası katılımlı Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Kongresi (TSRM) tarafından düzenlenen Kongre'de,

Muğla

Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökalp Öner çalışması ile 154 çalışma arasından ödüle layık görüldü.

Yrd. Doç. Dr. Gökalp Öner, rahim ağzı kanser aşısının kadınların yumurtaları üzerine etkisini ve güvenirliliğini araştırdığı çalışmada, literatürde ilk kez deneysel hayvan çalışmasında rahim ağzı kanser aşısının yumurtalıklara zararlı etkisinin olmadığını gösterdi.

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok çalışması bulunan ve alanında 3 ödül sahibi olan Yrd. Doç. Dr. Gökalp Öner yaptığı açıklamada, "Üreme Sağlığı ve İnfertilite derneğinin bize bu ödülü layık görmesinden son derecede mutluyum. İsminin böyle güzel bir organizasyonda duyulması bana gurur verdi. Sayın Hocam Prof. Dr. Nilgün Turhan'ın öncülüğünde çok faydalı çalışmaları Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümümüzde birlikte yapmaktayız, kendisine çalışmadaki desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Dekanımız Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan'a da, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültemizde bize çalışma yapabileceğimiz bilimsel bir ortam hazırladığı için de teşekkür ediyorum. Yeni çalışmalarımızla üniversitemizin adını ulusal ve uluslararası alanda duyurmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.