Yaralı Leylek korumaya alındı

Milas’ta iki genç avcı tarafından yaralı olarak bulunan bir leylek, Milas Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkilileri tarafından korumaya alındı. Kanadı kırık Leylek, tedavinin ardından yeniden doğal yaşama salıverilecek.Milas...

Yaralı Leylek korumaya alındı

Milas’ta iki genç avcı tarafından yaralı olarak bulunan bir leylek, Milas Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkilileri tarafından korumaya alındı. Kanadı kırık Leylek, tedavinin ardından yeniden doğal yaşama salıverilecek.

Milas Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği üyesi İrfan Bal ve Fırat Bozdağ, ilçeye bağlı Koru Mahallesi’ndeki mısır tarlasında yaralı bir leylek buldular. Leyleği yakaladıktan sonra kanadının kırık olduğunu fark eden dernek üyesi genç avcı, yaralı leyleğin tedavisinin yapılabilmesi için Milas Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine haber verdi. İhbarın üzerine mahalleye giden yetkililer, duyarlı bir davranış sergileyen genç avcılara teşekkür ederek, yaralı leyleği korumaya aldı. Tedavi altına alınacak olan leylek, yaraları iyileştikten sonra doğal yaşama bırakılacak.(İHA)

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.