Yapılandırmadan 9 bin kişi yararlandı

Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 sayılı yasa gereği vadesi 31 Nisan 2014 tarihi öncesine ait su ve atık su borçlarını ödemeyen vatandaşlar için düzenlenen yapılandırma başvuruları 31 Aralık 2014 tarihinde...

Yapılandırmadan 9 bin kişi yararlandı

Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 sayılı yasa gereği vadesi 31 Nisan 2014 tarihi öncesine ait su ve atık su borçlarını ödemeyen vatandaşlar için düzenlenen yapılandırma başvuruları 31 Aralık 2014 tarihinde son buldu.

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen, yapılandırmadan 9 bin 503 abonenin faydalandığını belirtti. Aralık ayının son günü mesai bitimine kadar vatandaşlara hizmet verdiklerini söyleyen Ülgen, yapılandırmayla birlikte birçok vatandaşın borçlarını taksitlendirerek ödemelerinin kolaylaştığını vurguladı.

Yapılandırma sürecinde vatandaşlardan olumlu eleştiriler de aldıklarını belirten Ülgen, “31 Aralık 2014 tarihine kadar vatandaşlarımızın yapılandırmadan faydalanmaları için hafta sonları da olmak üzere mesai yaptık. Bu süreç içerisinde vatandaşlarımızdan olumlu eleştiriler aldık. Yapılandırmanın bitmesiyle birlikte toplam 9 bin 503 vatandaşımız bu yapılandırmadan yararlanmış oldu. MUSKİ olarak vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.