Yangınla uyandılar

Bodrum ilçesinde otluk alanda meydana gelen yangın vatandaşları ve tatilcileri korkuttu.Bitez Mahallesi Burak Sitesi, Efe Kent Sitesi ve birçok sitenin bulunduğu otluk alanda yangın çıktı. Dün sabah saat 04.30 civarında başlan yangın...

Yangınla uyandılar

Bodrum ilçesinde otluk alanda meydana gelen yangın vatandaşları ve tatilcileri korkuttu.

Bitez Mahallesi Burak Sitesi, Efe Kent Sitesi ve birçok sitenin bulunduğu otluk alanda yangın çıktı. Dün sabah saat 04.30 civarında başlan yangın site sakinlerini ayağa kaldırdı. Birçok vatandaş ve tatilci sitelerine alevlerin sıçramasını engellemek için hortumlarla yangına müdahale ederek su sıktı bazı vatandaşlar ise kovalarla su taşıdı. Rüzgarında etkisiyle birlikte yangın kısa sürede büyüyerek 25 dönümlük alan küle döndü. Vatandaşlar araçlarını yangın bölgesinden çekerken, polis ise siren çalarak vatandaşları uyandırdı. Korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar, yangını sitelere 10 metre kala söndürdü. İtfaiyenin de gelmesiyle birlikte yangına müdahale hızlandı. Yaklaşık 1 saat süren yangın söndürülerek kontrol altına alındı. Site sakinleri ise “Yangının nasıl çıktığını bilmiyoruz ama biz alevleri gördük ve dışarı çıktık. Sitenin dimine kadar gelmişti alevler, bizde söndürmek için uğraştık” ifadelerini kulandılar.

Öte yandan yangının çıktığı otluk alanda polis arama başlattı. Kişi veya kişilerce kasıtlı yakıldığı ihtimali üzerinde duran polisler mobese ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.