Yangın mağduru öğrenciler yetkililerden yardım bekliyor

Muğla’nın Kötekli Mahallesinde öğrencilerin kaldığı evde elektrik kontağından yangın çıktı. Yangında can kaybı olmazken ev kullanılamaz hale geldi. Yangın mağduru öğrenciler yanan evleri için yetkililerden yardım istedi.Muğla’nın...

Yangın mağduru öğrenciler yetkililerden yardım bekliyor

Muğla’nın Kötekli Mahallesinde öğrencilerin kaldığı evde elektrik kontağından yangın çıktı. Yangında can kaybı olmazken ev kullanılamaz hale geldi. Yangın mağduru öğrenciler yanan evleri için yetkililerden yardım istedi.

Muğla’nın Kötekli Mahallesinde Kenan Yılmaz ve Emir Yeşilbaş isimli öğrencilerin kaldığı evde elektrik kontağından yangın çıktı. Çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, öğrencilerin kaldığı ev kullanılamaz hale geldi.

Yangın mağduru öğrenciler kalacakları başka yerlerinin olmadığı belirterek evi temizlemeye çalışacaklarını söylediler.

Yangın mağduru öğrenci Kenan Yılmaz, “Kötekli’de öğrenciyim. Ev arkadaşım ve ben evde yokken, evimiz de bir yangın çıktı. Yangın elektrik kontağından çıkmış. Ev sahibi bu yangında bizi suçlu buluyor. Bize hiçbir şekilde destek olmuyorlar, yardım etmiyorlar. Bizim hatamız sonucu çıkan bir yangın değil sonuç olarak fakat sadece biz suçlanıyoruz. Kendi uğraşlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Evi yaklaşık 2-3 ay önce tuttuk. Aspiratörün bakım eksikliğinden çıkıyor yangın, bunun suçunu bize atmaya çalışıyorlar. Yangın raporunda da bu şekilde yazıyor. Başka kalacak evimiz yok. Okullar daha yeni açıldı. Yetkililerden bize yardım etmelerini istiyoruz. Bizim sesimizi duysunlar” dedi.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.