YANGIN BÖLGELERİNE DESTEKLER SÜRÜYOR

Muğla'da devam eden orman yangınlarında mağdur olan vatandaşlara yurdun dört bir tarafından yardım yağıyor. Muğla’nın Menteşe ilçesinde ultrAslan taraftar topluluğu da  yangın bölgelerine yardım malzemesi gönderdi.SİNEM...

YANGIN BÖLGELERİNE DESTEKLER SÜRÜYOR

Muğla'da devam eden orman yangınlarında mağdur olan vatandaşlara yurdun dört bir tarafından yardım yağıyor. Muğla’nın Menteşe ilçesinde ultrAslan taraftar topluluğu da  yangın bölgelerine yardım malzemesi gönderdi.

SİNEM KORKMAZ

Muğla’nın Marmaris, Bodrum, Milas, Köyceğiz ve Kavaklıdere ilçelerinde günler önce başlayan ve farklı noktalardan kısa sürede hızla yayılarak çok büyük bir alanda etkili olan orman yangınları, yerleşim yerlerini de etkisine almaya devam ediyor. Yangınlarda alevler arasında kalarak zarar gören vatandaşların, acil ihtiyaçlarına destek olmak için Türkiye’nin birçok noktasından Muğla’ya yardımlar gelmeye devam ediyor. Muğla’nın Menteşe ilçesinde, ultrAslan Muğla, ultrAslan Üni ve ultrAslan Lise taraftar toplulukları yangın bölgelerine ulaştırılmak üzere yardım malzemesi gönderdi.

"DAHA GÜÇLÜ AYAĞA KALKACAĞIZ"

ultrAslan Muğla İl Temsilcisi Cantürk Dömentepe yaptığı açıklamada, "Muğla'mızda ve çeşitli illerimizdeki yangın afetinin ilk gününden beri ultrAslan olarak her temsilciliğimiz ile gerek sahada çalışan görevlilerimize yardımcı olarak gerek ihtiyaçları belirleyip karşılama noktasında gece gündüz demeden destek için çabalıyoruz. Ciğerlerimiz ormanlarımız yanıyor ama biz birlikte bununda üstesinden geleceğiz ve tüm yaralarımızı birlik beraberlik içinde sarıp daha güçlü ayağa kalkacağız. Her zaman hem kendi ilimiz olan Muğla ve ilçelerinin hem diğer yangın afetine uğrayan tüm illerimiz için yardıma hazırız. Yangında kaybettiğimiz tüm canlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Görevli olan ve yardıma koşturan herkese teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.