Yanan okulun ihalesi yapıldı

Nisan ayı içinde çıkan yangında yanan Karaçulha Çok Programlı Lisesi’nin ihalesi yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa; söz konusu ihalenin 22 Temmuz 2013 tarihinde Muğla İl Özel İdaresi...

Yanan okulun ihalesi yapıldı

Nisan ayı içinde çıkan yangında yanan Karaçulha Çok Programlı Lisesi’nin ihalesi yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa; söz konusu ihalenin 22 Temmuz 2013 tarihinde Muğla İl Özel İdaresi Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğünde, 4734 sayılı Devlet İhale Kanunun 21/b maddesine göre pazarlık usulünde yapıldığını söyledi.

Daha yangın olur olmaz gereken işlemlerin başlatıldığını, devletin bakanının derhal talimat verdiğini ve çalışmaların başladığını söyleyen Ali Boğa, planlandığı gibi 16 derslikli Karaçulha Çok Programlı Lisesi’nin ihale sonrası yapım işinin çok hızlı şekilde tamamlanacağını da ifade etti.

İhalede 180 gün olarak belirtilen iş bitim süresiyle ilgili müteahhit firma yetkilileriyle görüşeceğini ve süreyi öne almaya çalışacaklarını ifade eden Ali Boğa, “ Öğrencilerimizi mağdur etmeyeceğiz” dedi.

İhaleyi Temel Yapı Ltd. Şti ve Serbin İnşaat ortaklığı aldı. İhale bedeli 1.348.000. TL + KDV olarak belirlendi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.