Yanan evi belediye yaptıracak

Seydikemer ilçesi Belen Mahallesinde Hakan Küçükekiz adlı vatandaşın oturduğu ev Salı günü evde kimsenin olmadığı saatte alevlere teslim olmuş ve ev kullanılamaz hale gelmişti.Seydikemer Belediyesi evi yanan ve mahallede komşularına...

Yanan evi belediye yaptıracak

Seydikemer ilçesi Belen Mahallesinde Hakan Küçükekiz adlı vatandaşın oturduğu ev Salı günü evde kimsenin olmadığı saatte alevlere teslim olmuş ve ev kullanılamaz hale gelmişti.

Seydikemer Belediyesi evi yanan ve mahallede komşularına sığınan Hakan Küçükekiz’e sahip çıkıp evini yaptırma sözü verdi. Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan evi yanan genci mahallesinde ziyaret ederek yanan evde inceleme yaptı. Turhan “Seydikemer Belediyesi olarak evi 10 gün içerisinde yapacaklarını ifade etti. Kaymakamlık ve Seydikemer Belediyesi olarak bu gibi durumlar da her zaman vatandaşların yanlarında olduklarını dile getiren Hüseyin Turhan 26 yaşındaki gence geçmiş olsun derken, Hiç merak etmeyin Devletimiz ve Belediyemiz vatandaşlarımızın zor zamanlarında hep yanın da olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bizler Seydikemer Belediyesi olarak üzerimize düşeni derhal yapmaya başlayarak bu gencimizi inşallah daha sağlıklı daha güzel bir yuvaya kavuşturacağız, dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.