YANAN ARACIN ALEVİ ORMANA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Milas-Yatağan karayolunda bir otomobilin ormanlık alanı yakınında alev aldı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, olay yerine gelen ekipler yangını ormana sıçramadan söndürdü.Milas-Yatağan karayolu Beypınarı mevkiinde, plakası...

YANAN ARACIN ALEVİ ORMANA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Milas-Yatağan karayolunda bir otomobilin ormanlık alanı yakınında alev aldı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, olay yerine gelen ekipler yangını ormana sıçramadan söndürdü.

Milas-Yatağan karayolu Beypınarı mevkiinde, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir araç, belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.

Sürücünün kısa süre içerisinde alev alan aracı büyük bir cesaretle karayolu kenarına çekmesinin ardından yoldan geçen vatandaşlar yangına müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine orman yangın söndürme ekipleri ile Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler yangını söndürürken, yanan aracın yaklaşık 5 metre uzaklıktaki ormanlık alana sıçramasının da önüne geçtiler.

Yangın nedeniyle, Milas-Yatağan karayolu yaklaşık yarım saat araç trafiğine kapatıldı. Yangının tamamen söndürülmesiyle karayolu yeniden araç trafiğine açıldı.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.