Yamaç Kaya ev ev dolaşıyor

“Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Özgürlük ve Demokresi Güneşi  Muğla’dan doğacak” diyerek  ilk sıralarda CHP’den Milletvekili aday adayı olan Marmaris’te Avukatlık yapan Yamaç Kaya çalışmalarını...

Yamaç Kaya ev ev dolaşıyor

“Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Özgürlük ve Demokresi Güneşi  Muğla’dan doğacak” diyerek  ilk sıralarda CHP’den Milletvekili aday adayı olan Marmaris’te Avukatlık yapan Yamaç Kaya çalışmalarını ev ev dükkan dükkan dolaşarak sürdürüyor.

Çalışmalarını  5 gün boyunca Yatağan’da sürdüreceğini belirten Yamaç Kaya; “ Tam 5 aydır Muğla’yı karış karış dolaşıyorum. Mümkün olduğunca  parililerimize ve halkımıza  bizzat ulaşıyorum. Halkımızın sorunlarını yerinde dinliyorum.  Artık halkımız çözümü CHP iktidarında  görüyor. Yatağan’da da  elimden geldiğince  5 gün içinde çalışmamı sürdüreceğim. Çalışmalarımızın çok faydalı geçtiğine inanıyorum. Yatağan’a daha öncede defalarca geldim Yatağan insanı gerçekten çok sıcak kanlı misafirperver. Ülkemiz  ise gerçekten zor bir dönemden geçiyor. Halkımızın çektiği sıkıntıları biliyorum. Özellikle işsizler, emekliler, çiftçiler, işçiler, memurlar, büyük zorluklar içinde yaşıyor. Kadınlarımız acımasızca öldürülmekte cinayetlere kurban gitmektedir. Kendilerini korumak için iç güvenlik kanunu, yandaşlarını korumak için   Kişiye özel kanun çıkaranlar kadınlarımızı koruyamamışlardır. Her geçen gün bir başka kadın hakkı ihlali karşımıza çıkmaktadır. Torba yasalarla kadınlarımızın kafasına torba geçirenler  çocuklarımızı ve kadınlarımızı korumak için çaba göstermemekle birlikte  meydanlarda attıkları nutuklarda  mangalda kül bırakmamaktadırlar.  Bu kapsamda halkıma Muğla’ya hizmet için yola koyuldum. Milletvekili olmam halinde  Muğla’yı nasıl temsil edceğime  herkes görecek. Haziran ayında yapılacak olan Genel seçimler  Ülkemiz için dönüm noktası olacaktır’ diyen Kaya sözlerini; Milletvekeli olmak için değil iktidar Milletvekili olmak ve Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için çalışmak istiyorum.” Dedi.

Yamaç Kaya Kimdir?

1970 yılında Fethiye’de doğan Yamaç Kaya ilk,orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yüksek eğitimini tamamladı.Fethiye’de avukatlık ve hakimlik stajı yapan Kaya ilk görev yeri Elazığ’a cumhuriyet savcısı olarak atandı.Bir süre savcılık görevinden sonra hakimlik yapmaya başladı.

Son atandığı görev yerinde siyasal baskılar nedeniyle çok sevdiği hakimlik mesleğinden istifa ederek , Marmaris’e yerleşti.2004 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktadır. 2008-2011 yılları arasında  Marmaris İlçe Başkanlığı yapan Yamaç Kaya, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 397 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.