“Yalnız Ağaç” Resim Sergisi açıldı

Menteşe Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Yalnız Ağaç” Resim sergisi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılan kokteyl ile açıldı. Sanayici ve Doğa Ressamı Halil Balcı’nın eserlerinden oluşan sergininin...

“Yalnız Ağaç” Resim Sergisi açıldı

Menteşe Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Yalnız Ağaç” Resim sergisi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılan kokteyl ile açıldı. Sanayici ve Doğa Ressamı Halil Balcı’nın eserlerinden oluşan sergininin açılışını CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, Prof. Dr. Gürol Ergin, Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcısı Levent Ünver ve Ressam Halil Balcı birlikte yaptılar.

Açılışın ardından Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş protokol ile birlikte sergiyi gezdi. Sergide ressam Halil Balcı’yı tebrik eden Başkan Gümüş, “Halil Bey ülkemizin en güzel bölgelerinden, Göller Yöresinde bulunan tarihi yapıları, asırlık ağaçları, dağları ve yöre bitkilerini kendi iç dünyası ile tuale yansıtarak bir sanat eseri yaratmış. Bu eserleri de burada bizimle paylaşma nezaketinde bulundu. Kendisine teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi.

Doğa Ressamı Halil Balcı, açılışta yağlı boya resim tablolarının sergilenmesinde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 182 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.