Yalıkavak Film Festivalinde Karacahisar’a Destek

Yalıkavak Film Festivali’nde Karacahisar Köyü’ne yapılması planlanan termik santrale karşı imza kampanyası düzenlendi.Yalıkavak Belediyesi tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleri ile düzenlenen Yalıkavak...

Yalıkavak Film Festivalinde Karacahisar’a Destek

Yalıkavak Film Festivali’nde Karacahisar Köyü’ne yapılması planlanan termik santrale karşı imza kampanyası düzenlendi.

Yalıkavak Belediyesi tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleri ile düzenlenen Yalıkavak Film Festivali Karacahisar köylülerini ağırladı. Entleköy Efeköy’e Karşı filmini izlemek için Yalıkavak’a gelen köylüler Karacahisar Köyünde Termik Santral Yapılmasına karşı düzenlene imza kampanyasına katılarak imza attılar. Köylerinde termik santral yapılmasını istemediklerini belirten vatandaşlar imza kampanyasına destek verenlere teşekkür ettiler.

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan Karacahisar Köylülerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Burada çok önemli misafirlerimiz var. Ben hep köylerimizin ve köylülerimizin çok önemli olduğunu ifade etmişimdir. Bu gün ayrıca özel Karacahisar Köyüne yapılması planlanan termik santrale karşı bir imza kampanyası düzenleniyor. Bu kampanyayı başlatanlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bodrum’a 35 kilometre mesafede Bodrum Su havzasına yapılması planlanan santral ilk önce köylülerimizi sonra bölgemizi olumsuz yönde etkileyecektir. Bu kampanyaya destek veren herkese duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yalıkavak Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen Entelköy Efeköy’e karşı film gösterimini Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Güllük Belediye Başkan Vekili Tevfik Kırçın, Yalıkavak Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Erman Aras başta olmak üzere Karacahisar köylüleri ve vatandaşlar izledi.

Yalıkavak Atatürk Meydanı’nda film gösterimi öncesinde ve sonrasından düzenlenen imza kampanyasına tüm vatandaşlar katıldı.

Entelköy Efeköy’e karşı filmi öncesinde ve arasında davetlilere lokma ve Bodrum Mandalina Gazozu ikram edildi.

Cumartesi akşamı gerçekleştirilen Entleköy Efeköy’e Karşı ve Telvin filmlerinin gösteriminin ardından Pazar akşamı da Uzun Hikaye ve Beş Yıldızlı Hayat filmleri gösterildi.

Bu haber toplam 260 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.