Yağmur Yağdı, Şemsiye Satışı Patladı

Sıcak havaların yerini yağmurlara terk etti. Sokakta yağmura yakalanan vatandaşlar, çareyi şemsiye satın almakta buldu.Mustafa YıldırımSıcak havaların ardından bastıran yağışlı hava, şemsiye satıcılarının yüzünü güldürdü....

Yağmur Yağdı, Şemsiye Satışı Patladı

Sıcak havaların yerini yağmurlara terk etti. Sokakta yağmura yakalanan vatandaşlar, çareyi şemsiye satın almakta buldu.

Mustafa Yıldırım

Sıcak havaların ardından bastıran yağışlı hava, şemsiye satıcılarının yüzünü güldürdü. Sağanak yağışların etkili olması en çok şemsiye satıcılarının işine yaradı. Aniden bastıran yağış sonucu hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, soluğu şemsiye satıcılarında aldı.

Şemsiye satışlarından memnuniyetini ifade eden esnaf, “Aniden bastıran yağmurla şemsiyesiz sokağa çıkan vatandaşlarımız şemsiye satın almaya işyerlerimize geliyor. Şu ana kadar satışlardan memnunuz” dediler.

Çoğu zaman ekonomik durumlardan dolayı, şemsiye alamayıp, ıslanmayı tercih edenler dahi olduğunu söyleyen şemsiye satıcısı Selahattin Yapıcı, “Bizler de  tanesi 25 ile 35 TL arasında değişen şemsiye fiyatları ile vatandaşın bütçesine göre değişen kalitelere göre şemsiyelerin satışını yaparak ekmeğimizi kazanıyoruz. Biraz olsun piyasanın hareketlenmesinden yararlanıyoruz. Genelde ucuz olan şemsiyeler rağbet görüyor. Biz de yağmurlar gecikince elimizdeki şemsiyeleri nasıl satacağız diye düşünürken, yağmurun bir anda etkili olması yağması, elimizdeki şemsiye stoklarının azalmasına sebep oldu. Böylelikle de biraz olsun satış yapabiliyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.