Yağış heyelana neden oldu

Ortaca ve Köyceğiz İlçelerinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yağmurun etkisiyle oluşan heyelanda yola düşen kaya parçaları Muğla- Fethiye Karayolu’nun Kocabel Mevki’sindeki...

Yağış heyelana neden oldu

Ortaca ve Köyceğiz İlçelerinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yağmurun etkisiyle oluşan heyelanda yola düşen kaya parçaları Muğla- Fethiye Karayolu’nun Kocabel Mevki’sindeki Karayolu’nu ulaşıma kapattı. Yaklaşık 1 saat kapalı kalan yol, Yol yapım ekiplerinin ve Ortaca Emniyet, Köyceğiz Emniyet ve Jandarma Ekiplerinin çalışmasıyla karayolu tekrar ulaşıma açıldı.

Yağan sağanak yağmurun toprağı yumuşatmasıyla oluşan heyelanda tepelerden kopan büyük kaya parçalarının saat 21.30 sıralarında Ortaca İlçe Merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Kocabel Mevkiinde Karayolunu ulaşıma kapattı. Aynı saatlerde Köyceğiz İlçesi’ne bağlı Yangı Köyü’nde Yangı Deresinin taşması ve yola gelen büyük taş ve kaya parçaları nedeniyle Muğla Fethiye ve Fethiye Muğla istikametine giden onlarca aracın geçişine engel olan kaya parçaları, Karayolları Ekipleri ile Emniyet Ekiplerinin 1 saatlik süren çalışmasıyla temizlenen Karayolu ulaşıma kontrolü bir şekilde açıldı.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.