Yabancı rehberler kıyı temizliği yaptı

Marmaris ilçesinde İngiltere, Hollanda ve Almanya uyruklu 60 tur rehberi, bir tur şirketinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında kıyı temizliği gerçekleştirdi.Yalancıboğaz Plajı'nda Tan Tur Turizm Marmaris Şubesi'nin sosyal sorumluluk...

Yabancı rehberler kıyı temizliği yaptı

Marmaris ilçesinde İngiltere, Hollanda ve Almanya uyruklu 60 tur rehberi, bir tur şirketinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında kıyı temizliği gerçekleştirdi.

Yalancıboğaz Plajı'nda Tan Tur Turizm Marmaris Şubesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte yabancı uyruklu 60 tur rehberi bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte plajda ve sahil kıyısında pet şişeden sigara izmaritine, ambalaj atıklarından mutfak gereçlerine kadar yaklaşık 30 torba çöp toplandı. Tan Tur Turizm Operasyon Sorumlusu Eda Nazan Ahsen, "Geçen yıl başlattığımız sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki kıyı temizliğinin bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Amacımız sürdürülebilir turizme katkı çerçevesinde plaj temizliği yaptık. Her yıl projeyi biraz daha genişletip geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Etkinlik sonunda kıyıdan en çok çöpü toplayan katılımcıya çeşitli hediyeler verildi. Tur rehberleri temizliğin ardından plajda düzenlenen kokteylde eğlendi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.