Yaban Domuzları ile dans

Sakartepe mevkiinde seyyar çaycılık yapan üniversite mezunu Cumhur Sarı’nın (26), yaban domuzu ailesi ile dostluğu görenleri şaşkına çeviriyor. Hayvansever çaycı, 10 metre yakınındaki dağlık alana inen domuzları elleriyle...

Yaban Domuzları ile dans

Sakartepe mevkiinde seyyar çaycılık yapan üniversite mezunu Cumhur Sarı’nın (26), yaban domuzu ailesi ile dostluğu görenleri şaşkına çeviriyor. Hayvansever çaycı, 10 metre yakınındaki dağlık alana inen domuzları elleriyle besliyor.

Gökova Körfezi manzaralı Sakartepe’de Bayat Çaycı’nın Yeri'ni işleten Cumhur Sarı'nın, 2 yıl önce beslemeye başladığı yaban domuzu ailesiyle kurduğu dostluk görenleri şaşırtıyor. Karayolu ile Fethiye ve Marmaris’e tatile giden yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Cumhur Sarı’nın mekanında yaban domuzlarını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Domuzlar, müşterilerin ilgi odağı haline gelirken, yavru domuzların sevimli halleri çay içmek için mekana uğrayanlara keyifli dakikalar yaşatıyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KATÜ) Deniz Bilimleri Teknoloji Mühendisliği mezunu Cumhur Sarı, işini severek yaptığını belirterek, “Aileme yük olmadan paramı kazanıyorum. Buranın temiz havası sayesinde çalıştığım zaman yorgunluk hissetmiyorum. Çayımı içmeye gelen yerli ve yabancı turistlere ilimizin doğal güzelliklerini anlatıyorum. Buradaki evcilleştirdiğim domuzlara da herkesin ilgisi büyük oluyor. Onların zarar görmemesi için özen gösteriyorum. Evdeki yemeklerden getirerek beslenmelerini sağlıyorum. Avcılar bile domuzları beslediğimi görünce şaşkınlık yaşıyor, inanmak istemiyor. Dinimize göre domuz haram bir hayvan ama sonuçta onun da bir canı ve yaşama hakkı olduğunu düşünüyorum. Hayvanseverler buraya gelerek yaban domuzlarını beslediğim için bana teşekkür ediyorlar” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.