Wooldridge’den Kaymakam Gödekmerdan’a ziyaret

Avrupa Squash Federasyonu Başkanı Zena Wooldridge, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdfan’ı ziyaret etti.Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin (BOYD) misafiri olarak Bodrum’da bulunan Wooldridge Kaymakam Dr. Gödekmerdan...

Wooldridge’den Kaymakam Gödekmerdan’a ziyaret

Avrupa Squash Federasyonu Başkanı Zena Wooldridge, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdfan’ı ziyaret etti.

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin (BOYD) misafiri olarak Bodrum’da bulunan Wooldridge Kaymakam Dr. Gödekmerdan ile Kaymakamlık Makamında bir araya geldiler. Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Hasan Öztürk, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu As Başkanı Güven Karakuş, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Dış İlişkiler Kurul Üyesi Işıl Karakuş, BOYD (Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği) Başkanı Serdar Karcılıoğlu’nun da beraberinde geldiği Wooldrigge Squash ile ilgili Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a bilgiler verdi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan “Misafirlerimizi Bodrum’da görmekten ve onları ağırlamaktan dolayı oldukça mutluyuz. Bodrum için önemli bir branş haline gelecek olan squash, kış turizmimize de katkı sağlayacaktır. Otellerimiz bu konuda sahalarını yapmaya başladılar. Sahaları tamamlanmış olan otellerimizde squash yapılmaya başlandı. Sayın bayan Zena Wooldridge’nin Bodrum’da çeşitli incelemeler yapmak için burada bulunması bence çok önemli bir gelişme. Kendisi Bodrum’u çok beğendiğini ifade etti. Bizler sahalarımızı arttırarak yapmaya devam edeceğiz. İnşallah 2018 Dünya Squash Şampiyonasını da Bodrum’da yapacağız” dedi.

Dünya Squash Federasyonu Başkanı Zena Wooldridge yaptığı açıklamada; “Bodrum’da bulunmaktan çok mutluyum. Görüyorum ki Squash konusunda çok istekli ve başarılı bir Bodrum var. Bodrum Squash için de oldukça güzel bir iklime sahip. Bundan sonraki zamanlarda dünyanın çeşitli ülkelerinden sporcular Bodrum’u tercih edeceklerdir. Sizlere başarılı çalışmalarınız ve azminizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyarette Kaymakam Dr. Gödekmerdan Avrupa Squash Federasyonu Başkanı Zena Wooldridge ve Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Hasan Öztürk’ten Bodrum’da organizasyonlar yapılması konusunda destek istedi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.