Voleybol’da yarı finalistler belli oldu

Marmaris’te gerçekleştirilen ve 20 ilden 20 okulun Kız ve Erkek Genç Voleybol takımının katıldığı voleybol müsabakalarında yarı finale çıkan takımlar belli oldu.4-7 Ocak 2014 tarihleri arasında Marmaris’te yapılan Okul...

Voleybol’da yarı finalistler belli oldu

Marmaris’te gerçekleştirilen ve 20 ilden 20 okulun Kız ve Erkek Genç Voleybol takımının katıldığı voleybol müsabakalarında yarı finale çıkan takımlar belli oldu.

4-7 Ocak 2014 tarihleri arasında Marmaris’te yapılan Okul Sporları Gençler Türkiye Grup Maçlarında Yarı finallere gidecek olan 3 kız ve 3 erkek takımı belli oldu. 10 kız 10 erkek toplam 20 il takımının katıldığı müsabakalar sonucunda kızlarda A Grubunda 1. olan Bursaspor Lisesi, B Grubunda 1. olan Manisa Salihli Merkez Anadolu Lisesi, C Grubunda 1. olan İzmir Şemikler Anadolu Lisesi gruplara kaldı. Erkeklerde ise A Grubunda 1. olan İzmir Özel Yamanlar Lisesi, B Grubunda 1.olan Manisa Turgutlu Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi ve C Grubunda 1.olan Antalya Alanya Özel Bahçeşehir Koleji takımları Türkiye Yarı finallerine çıkma başarısı göstermişlerdir. İlimizi temsil eden Kızlarda Marmaris Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi ile Erkeklerde Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi gruplarında 2. olarak yarı finallere çıkamadı.

Voleybol Federasyonu Muğla Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, “Çok iyi bir organizasyon oldu. Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelen 20 il takımı Marmaris’ten memnun ayrıldılar. Organizasyonun başarılı geçmesinde en büyük pay sahibi olan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Bekir Çeker başta olmak üzere Marmaris İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Ahmet Kocabıyık’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu kadar güzel bir organizasyonda ilimiz takımları yarıfinallere çıksalardı sevincimiz bir kat daha artacaktı. Ama yine de ilimiz takımları çok güzel maçlar çıkardılar. İnşallah gelecek senelerde bu başarıyı yakalayabiliriz” dedi.

Turnuvaya katılan iller: Kızlarda: Muğla, Bursa, Manisa, Kocaeli, İzmir, Burdur, Isparta, Antalya, Sakarya ve Afyon takımları katıldı. Erkeklerde ise Isparta, Konya, Burdur, İzmir, Kocaeli, Manisa, Muğla, Sakarya, Antalya, Aydın’ın il birincileri illerini temsil etti.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.