Voleybol Ligi tamamlanıyor

Voleybolda Yaş Grubu Erkekler Ligi sona erdi. Önümüzdeki hafta sonu  ise Genç Kızlar ve Yaş Grubu Kızlarda yarı final maçlarının oynanması sonrası tüm ligler sona erecek.Voleybolda tüm kategorilerde maçlar önümüzdeki...

Voleybol Ligi tamamlanıyor

Voleybolda Yaş Grubu Erkekler Ligi sona erdi. Önümüzdeki hafta sonu  ise Genç Kızlar ve Yaş Grubu Kızlarda yarı final maçlarının oynanması sonrası tüm ligler sona erecek.

Voleybolda tüm kategorilerde maçlar önümüzdeki hafta sona erecek. 29 Mart 2014 Cumartesi oynanacak olan final maçlarıyla Voleybol sezonu tamamlanacak.

Yaş Grubu erkeklerde Cumartesi günü oynanan maçlarda Fethiye Belediye Spor (A) takımı Muğlaspor’u 3-0 yenerek ligi birinci tamamladı. Aynı gün Muğlaspor Fethiye Belediye Spor(B) takımın 3-0 yenerek ligi ikinci tamamladı. Üçüncülüğü Fethiye Belediye Spor (B) takımı alırken, Dalaman Belediyespor da dördüncü tamamladı.

Grup müsabaka yerlerinin daha sonra belirleneceği Yaş Grubu Erkekler (Küçük Erkekler) 23-27 Nisan 2014 tarihleri arasında oynanacak. Muğla’yı gruplarda Fethiye Belediye Spor (A) takımı temsil edecek.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.