Voleybol Ligi başlıyor

Voleybol Genç Kız ve Erkekler ligi bu hafta sonu başlıyor. Kızlarda 2, erkeklerde ise 13 takım mücadele edecek.Muğla Voleybol Genç Kızlar ve Erkekler mücadelesi hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. Karşılaşmalar...

Voleybol Ligi başlıyor

Voleybol Genç Kız ve Erkekler ligi bu hafta sonu başlıyor. Kızlarda 2, erkeklerde ise 13 takım mücadele edecek.

Muğla Voleybol Genç Kızlar ve Erkekler mücadelesi hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. Karşılaşmalar 8 Mart tarihinde oynanacak final maçları ile sona erecek.

Voleybol Federasyon İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu yaptığı açıklamada, “Muğla’da 2013-2014 Voleybol sezonu Gençler Kız ve Erkek liglerimiz bu hafta oynanacak olan maçlarla start alıyor. 17 Ocak 2014 Cuma akşamı saat 18.30’da Marmaris Belediye Spor ile Ortaca Belediye Spor arasında oynanacak olan maçla başlayacak olan lig çift devreli lig usulüne göre oynanacak olup, 8 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan final maçlarıyla sona erecek. Toplamda 9 kız ve 4 erkek takımının mücadele edeceği ligimiz, çok çekişmeli maçlara sahne olması bekleniyor. Bu yıl birbirinde güçlü takımlarımız mücadele edecek. Bizleri sevindiren konu, yıldan yıla takım sayımız artıyor olması. Geçen sene 4 kız 4 erkek takımımız varken, bu yıl bu sayı 13’e yükseldi. İnşallah gelecek yıllarda bu sayı daha da artar. Tüm sporseverleri maçları izlemeye davet ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.