Veterinerlerin yeni başkanı Alpözen

Muğla Veteriner Hekimler Odası yeni başkanının seçti. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) salonunda gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Yusuf Kayacık aday olmayacağına açıklamasının ardından Serkan Alpözen ve Songül...

Veterinerlerin yeni başkanı Alpözen

Muğla Veteriner Hekimler Odası yeni başkanının seçti. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) salonunda gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Yusuf Kayacık aday olmayacağına açıklamasının ardından Serkan Alpözen ve Songül Topal aday oldu.

270 üyesi bulunan Muğla Veteriner Hekimler Odası’nın 208 üyesi kongreye katıldı. Yapılan seçimlerde Serkan Alpözen 131 oy alırken, Songül Topal 81 oy aldı. Veteriner Hekimler Odası’nın yeni yönetimi Serkan Alpözen, Uğur Salih Eroğlu, Mehmet Albayrak ve Özgür Atasever’den oluştu.

Muğla Veteriner Hekimler Odası’nın yeni Başkanı Serkan Alpözen, 10 yıldır oda yönetiminde sekreterlik görevini yürüttüğünü belirterek, “Odamız üyelerinin teveccühü ile başkan seçildim. Odanın var olan çıtasını daha yukarı taşımak istiyorum. Bunu da üyelerimiz ile birlikte yapacağız. Önümüzdeki süreçte, hizmet içi eğitim, seminer ve kongreler yapmayı planlıyoruz. Birlikler ile bir arada çalışmak için çaba harcayacağız. PET sektöründe çalışan arkadaşlarımızın sorunlarına daha yakından eğileceğiz. Oda bünyesinde komiteler kurarak sorunları yerinde inceleyerek çözüm getirmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.