Veteriner Hekimler Odası’nda devir teslim

Pazar günü yapılan Veteriner Hekimler Kongresinde Başkan seçilen Serkan Alpözen ve yönetimi görevi eski başkan Yusuf Kayacık’tan teslim aldı.Muğla Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı uzun yıllar sürdüren Veteriner Hekim...

Veteriner Hekimler Odası’nda devir teslim

Pazar günü yapılan Veteriner Hekimler Kongresinde Başkan seçilen Serkan Alpözen ve yönetimi görevi eski başkan Yusuf Kayacık’tan teslim aldı.

Muğla Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı uzun yıllar sürdüren Veteriner Hekim Yusuf Kayacık’ın aday olmadığı kongrede Serkan Alpözen yönetimi işbaşına gelmişti. Yeni yönetim kurulu Başkanı ve üyeleri göreve eski Başkan Yusuf Kayacık’tan devraldı.

Oda hizmet binasında gerçekleştirilen törende göreve yeni yönetime devreden Yusuf Kayacık, “10 yıldır sürdürdüğüm Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı’nı Ağustos ayı başında yaptığım açıklama ile önümüzdeki süreçte daha değişik projeler nedeniyle o projelere yoğunlaşacağımı belirterek tekrar göreve talip olmayacağımı ve bayrağı devretmem gerektiğini söylemiştim. Geçen hafta yapılan kongrede iki arkadaşımız aday oldu. Kongrede Serkan Alpözen arkadaşım demokratik bir seçim sonrasında başkanlığa seçildi. Serkan arkadaşım 10 yıldır bizim bulunduğumuz yönetimde görev yaptı.  Ben kongrede aday olan ve meslektaşlarımıza sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar odamızın geldiği noktayı daha yukarılara taşıyacaklarına emenim ve başarılı olacaklarından da hiç şüphem yok. Ben göreve geldiğimde büyüklerim böyle bir devir teslim töreni yapmadılar. Çünkü devredecek bir şey yoktu. Masa sandalye ve 8-9 bin TL borçla devraldık. Göreve geldikten sonra en büyük sıkıntımız olan oda hizmet binasını aldık” dedi.

Görevi Yusuf Kayacık’tan devralan Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serkan Alpözen, 10 yıl boyunca Yusuf Kayacık ile görev yaptığını belirterek, “10 yıl boyunca odanın çıtasını yükseklere taşıdığımıza inanıyorum. Bundan sonra ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız bu çıtayı daha yükseklere taşımak için çalışacağız. 10 yıl boyunca odamıza verdiği hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Devir teslim töreninin sonunda Veteriner Hekimler Odası’nın yeni Başkanı Serkan Alpözen ve yönetim kurulu üyeleri eski Başkan Yusuf Kayacık’ta plaket verdi. Veteriner Hekimler Odası’nın yeni yönetimi, Serkan Alpözen, Tülin Özcan, Uğur Salih Eroğlu, Mehmet Albayrak ve Salih Özgür Atasever’den oluşuyor.

Bu haber toplam 170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.