VETERANLARDAN DİRENİŞ ÇADIRINA SÜRPRİZ ZİYARET

Datça’da bu yıl beşincisi düzenlenen Veteranlar Voleybol Turnuvasında şampiyon olan Muğla Belediyesi Veteranları, şampiyonluk öncesi verilen arada Termik Santrallerin özelleştirmesine karşı direniş başlatan işçilere sürpriz...

VETERANLARDAN DİRENİŞ ÇADIRINA SÜRPRİZ ZİYARET

Datça’da bu yıl beşincisi düzenlenen Veteranlar Voleybol Turnuvasında şampiyon olan Muğla Belediyesi Veteranları, şampiyonluk öncesi verilen arada Termik Santrallerin özelleştirmesine karşı direniş başlatan işçilere sürpriz bir ziyarette bulundular.

Datça’da bu yıl beşincisi düzenlenen Veteranlar Voleybol Turnuvasının, final maçı öncesi Muğla Belediyesi Veteranları topluca Yatağan termik santral özelleştirmesine karşı direniş başlatan işçilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler ve işçi temsilcilerinden bilgi aldı.

İşçi temsilcileri yaptıkları açıklamada; “Yatağan termik santralı, Gökova Yeniköy termik santralı ve YEAŞ Yatağan elektrik üretim anonim şirketlerinin özelleştirilecek olmasından kaygı duyduklarını bu işletmelerde görev yapan işçilerin aileleri tedirginlik içinde çünkü buraların özelleştirilmesi demek buradan ekmek yiyen aileleriyle birlikte yaklaşık 10 bin kişinin mağdur olması söz konusu. Bu yüzden bu karlı işletmelerin özelleştirilmesine karşıyız. Özelleştirilmemesi için sonuna kadar direneceğiz yarından itibaren açlık grevine de başlıyoruz sizlerin ziyareti bizim direnişimize güç verecektir” dediler.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.