Veteranlar Datça’da buluştu

Marmaris’in ardından bu yıl ikincisi Datça’da düzenlenen Atatürk Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvası, Datça Kapalı Spor Salonunda kıran kırana maçlara sahne oldu.Atatürk Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvası ilk olarak geçen...

Veteranlar Datça’da buluştu

Marmaris’in ardından bu yıl ikincisi Datça’da düzenlenen Atatürk Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvası, Datça Kapalı Spor Salonunda kıran kırana maçlara sahne oldu.

Atatürk Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvası ilk olarak geçen yıl voleybolu geniş kesimlere anlatabilmek ve sevdirebilmek amacıyla Marmaris’te düzenlendi. İkincisi Datça’da gerçekleştirilen turnuvaya Milas Belediyesi, Yatağan Güney Ege Linyit İşletmeleri (GELİ), Marmaris Belediyesi ve Datça Belediyesi Veteran Voleybol Takımları katıldı.

İki gün süren turnuvanın son gününde üçüncülük dördüncülük ve birincilik ikincilik maçları yapıldı. Maçlar büyük çekişmelere sahne oldu ilk olarak üçüncülük dördüncülük maçı yapıldı. Yatağan GELİ, Marmaris Belediyesini 3-1 yenerek turnuva da üçüncülüğü elde etti.

Birincilik ikincilik maçı ise Datça Belediyesi ile Milas Belediyesi arasında yapıldı. İlk seti Datça Belediyesi zorlanmadan 25-11 aldı. İkinci sette de 25-16’şıl üstünlük sağlayan Datça Belediyesi, 2-0 sıfır öne geçti. Üçüncü sette maça ortak olan Milas Belediyesi, toparlanarak üçüncü seti 29-27 ve dördüncü seti yine aynı skorla 29-27 alarak maçı time breaka götürdü.

Time break setini zorlanmasına rağmen Datça Belediyesi 15-13 alarak Atatürk Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvası’nı şampiyon olarak bitirdi.

Turnuvanın en önemli olayı ise babasının maçlarını izlemek ve desteklemek için iki gün boyunca durmadan tezahürat yapan 5 yaşındaki Renk Özkan ismindeki minik kız oldu. Maç boyunca yerinde duramayan Renk Özkan, babasının takımı maçı kaybedince bir hayli üzüldü ancak babası ikincilik madalyasını Renk’in boynuna takınca yine eski neşesine kavuştu.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.