Vergi’yi çizdiler ödülü aldılar

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla il genelinde düzenlenen afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci tarafından verildi.Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl...

Vergi’yi çizdiler ödülü aldılar

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla il genelinde düzenlenen afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci tarafından verildi.

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Vergi Haftası kutlamaları kapsamında vergi konulu ‘Afiş’ yarışması düzenlendi. Muğla genelindeki tüm okul öğrencilerinin katılımının serbest olduğu Afiş yarışmasında ilk üç dereceyi alan öğrenciler Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci tarafından ödüllendirildi.

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığında gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Muğla Vergi Dairesi Başkanı Evci, “Vergi bilincinin oluşması küçük yaşlarda başlar. Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı olarak vergi bilincinin zihinlere yerleşmesi ve gelecek kuşakların vergi bilinci ile yetişmesi için her yıl Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında değişik yarışmalar düzenliyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz Afiş yarışmasında Muğla’nın değişik okullarından eserler geldi. Uzman ekipler tarafından yapılan değerlendirmeler sonrası ödüle değer eserler Vergi Dairesi Başkanlığımızca ödüllendirildi” dedi.

Değerlendirme sonrası 1. olan Fethiye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 11/E sınıfı öğrencisi Mehmet Kayabaşı’ya diz üstü bilgisayar, ikinci olan Dalaman Cumhuriyet Ortaokulu 6/B sınıfı öğrencisi Efe Erke Güçlü’ye dijital fotoğraf makinesi ve üçüncü olan Yatağan Gazi Anadolu Lisesi 11/A sınıfı öğrencisi Damla Sungur’a da müzik çalar hediye edildi.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.