VERGİ HAFTASI BAŞLADI

25. Vergi Haftası bütün ülke genelinde ve Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve diğer yetkililer Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret ettiler.Muğla Valisi Mustafa Hakan...

VERGİ HAFTASI BAŞLADI

25. Vergi Haftası bütün ülke genelinde ve Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve diğer yetkililer Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret ettiler.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Vergi Haftası nedeni ile Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı yetkililerini makamında kabul etti.

Vergi Haftası süresince yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Evci, Vali Güvençer’e Vergi Haftası rozeti taktı.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Vali Güvençer: “ Bu tür önemli gün ve haftalar toplumda ortak bilincin artması için vesile. Muğla sahip olduğu değerleri ile ülke ekonomisine önemli katma değer sağlayan bir il. Toplumda vergi bilincinin oluşturulması hem güçlü bir millet olma hem de devlet olma açısından çok önemli.” diye konuştu.

İlimizdeki vergi mükelleflerinin sorumluluklarını yerine getirdiğini gözlemlediğini dile getiren Vali Güvençer, “Vergi teşkilatımızın tüm çalışanları önemli bir performans sergiliyor. Dilerim ülke ekonomisi istikrarlı bir şekilde devam etsin. Ülkemiz için son derece önemli, değerli ve temel bir görev yapıyorsunuz. Tüm çalışma arkadaşlarınızın Vergi Haftasını kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ziyarette yaptığı açıklamada, ilimizde Vergi Haftasının 24 Şubat-02 Mart 2014 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirtti.

Kutlamalara, 09.00’da Atatürk Anıtına çelenk konulması ve Ata’nın Anıtı önünde saygı duruşunda bulunulmasıyla başlandığını ileten Evci, gün içerisinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Muğla Defterdarlığı, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Muğla Ticaret Borsası Başkanlığı, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaretlerinin ardından da akşam vergi rekortmenlerine ödül töreni düzenleneceğini ve hediye verileceğini söyledi. Haftanın önemi ile televizyon programının yapılacağını söyleyen Zafer Evci diğer yandan Cumhuriyet Meydanında Mobil Vergi Danışmanlık hizmeti verileceğini belirtti.

Vergi Haftası kapsamında etkinliklerin okullarda da sürdürüleceğini söyleyen Zafer Evci, hafta nedeniyle öğrencilere verginin toplum hayatındaki önemine ilişkin konferanslar verileceğini ve bir dizi etkinliğin yapılacağını sözlerine ekledi. Yapılacak etkinliklerinin bazıları şunlar:

Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde ikinci günden itibaren Bodrum, Fethiye Köyceğiz, Marmaris, Milas ve Yatağan Daireleri Başkanlıklarının ayrıca Ortaca, Datça, Dalaman, Ula ve Kavaklıdere Mal Müdürlüklerinin ziyaretler yapılacak.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.