Veliler sınavda terledi

Özel bir dershanenin Yatağan şubesi tarafından “Çocuğumla birlikte okuyorum” projesi altında veliler arası kitap okuma yarışması düzenlendi. Ödüllü yarışmaya önceden hazırlanan veliler Ali Çankırılı’nın “Okul...

Veliler sınavda terledi

Özel bir dershanenin Yatağan şubesi tarafından “Çocuğumla birlikte okuyorum” projesi altında veliler arası kitap okuma yarışması düzenlendi. Ödüllü yarışmaya önceden hazırlanan veliler Ali Çankırılı’nın “Okul Ailede Başlar" adlı kitabından sınav oldular.

Kitaptan dershane öğretmenlerince hazırlan 40 soru test usulü velilere soruldu. Sınav sonuçları kısa sürede dershane bilgi işlem sorumlusu Betül Gezgin tarafından değerlendirildi. Değerlendirme esnasında velilere Teknoloji sorumlusu Mehmet Karcıoğlu tarafından ''teknoloji '' konulu seminer verildi. Veliler seminerde akıllı tahta, teknofem ve rds uygulamaları hakkında bilgilendirildiler.

Seminer bitiminde ise ödül törenine geçildi. Sınavda 1. olan Dr. Bekir Bayat’ın ödülü olan çeyrek altın Yatağan Şube Müdürü Mustafa Kan tarafından kendisine verildi. 2. olan veli Bekir Canbaz’ın ödülü MP4 player Mdr. Yrd. Veysel Aydın tarafından, 3. olan veli Hüseyin Şahan’ın ödülü ise Mdr. Yrd. Mental Uzmanı İbrahim Hakkı Aksoy tarafından verildi.

Ayrıca ilk 10’a giren diğer veliler de “Barış Köprüleri” adlı kitapla ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan dershane müdürü Mustafa Kan; “Açıkçası ben katılımın bu kadar yüksek olmasını beklemiyordum, daha önceleri çalıştığım yerlerde bu tür etkinlikleri daha çok özel okullar yapıyordu, kitabı okuyup sınava katılarak çocuğuna örnek olan tüm velilerimizi tebrik ediyorum, çocuklarına ve kendilerine hayatta başarılar diliyorum” dedi.

Sınavda 1.olan Dr. Bekir Bayat ''Okumak gerçekten zor bir iş, günlük işleri arasında okumaya zaman ayırmak gerçekten önemli. Herkesin bir alışkanlığı var. Katılımın bu kadar yüksek olması beni de sevindirdi. Demek ki Yatağan okuma konusunda duyarlı bir ilçemiz” dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.