Vekil kuyrukta bebek baktı

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, oy kullanmak için geldiği sandıkta sırasını beklerken bir seçmenin bebeğine baktı.Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu Muğla’da kullanan Ak Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden,...

Vekil kuyrukta bebek baktı

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, oy kullanmak için geldiği sandıkta sırasını beklerken bir seçmenin bebeğine baktı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu Muğla’da kullanan Ak Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, vatandaşlar ile oy kuyruğuna girdi. Milletvekili Özden, sırada önünde bulunan genç bir çiftin çocuğunu anne baba oy kullanırken bakıcılık yaptı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanmak üzere Menteşe Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geldi. Sandıkları dolaşan Özden, sandık görevlilerinden katılım hakkında bilgi aldı. Öğle saatlerinde katılımın yüzde 50’den yüksek olduğu açıklandı. Özden oyunu AK Parti’nin hedeflerinden birisi olan 1071 numarası ile örtüşen 1071 nolu sandıkta kullandı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, oy kullanmak için vatandaşlar ile birlikte sıraya girdi. Sıra beklerken önde bulunan genç bir çiftin Eren isimli 1 yaşındaki bebeğine anne babası oy kullanırken bakıcılık yaptı. Genç çift, oyunu bebekleri ile birlikte sandık başında hatıra fotoğrafı çektirdi. Milletvekili Özden oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, “İlk defa Cumhurun başkanını seçiyoruz. Vatandaşlık görevimizi yerine getiriyoruz. Ülkemizin tarihi açısından çok önemli bir dönem. Şimdiden sonuçların tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.