Vatandaşlar ağaçların kesilmesini istemiyor

Bodrum ilçesi Ortakent-Yahşi Mahallesi sakinleri, imar çalışmaları kapsamında bölgedeki ağaçların kesileceğini iddia etti.Ortakent-Yahşi Mahallesi Okaliptus Sokak üzerinde imar çalışmalarında yapılan düzenlemelerden sonra...

Vatandaşlar ağaçların kesilmesini istemiyor

Bodrum ilçesi Ortakent-Yahşi Mahallesi sakinleri, imar çalışmaları kapsamında bölgedeki ağaçların kesileceğini iddia etti.

Ortakent-Yahşi Mahallesi Okaliptus Sokak üzerinde imar çalışmalarında yapılan düzenlemelerden sonra bir dere yatağının yeri değiştirileceği için bölgede bulunan ağaçların kesileceğini iddia eden vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.

Ağaçların kesilmemesini isteyen mahalle sakini Hayriye Acar, “ Daha önce dere olarak terk edilmiş bir yol var ama dere. Karşı sitede yol yapmak için, yol varmış sözüm ona. O dereyi kapatıp yol yapacaklarmış. O dereyi bu tarafa almak istiyorlar terk edilmiş yerden. Bizde derenin üstü kapansın istiyoruz. Ya kapansın yol yapılsın, yada hiçbir şey yapılmasın derenin yeri değiştirilmesin. Değiştirilirse oradaki ağaçlar gidecek, o yüzden ağaçların gitmesini istemiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.