Vatandaş 1 TL’nin bile pazarlığını yapıyor

Fethiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen ikinci el pazarına vatandaşların ilgisi gün geçtikçe artmaya devam ediyor.Bu hafta kurulan Kasım ayı pazarına vatandaşlar her zaman olduğu gibi yine büyük ilgi gösterirlerken, 1...

Vatandaş 1 TL’nin bile pazarlığını yapıyor

Fethiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen ikinci el pazarına vatandaşların ilgisi gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Bu hafta kurulan Kasım ayı pazarına vatandaşlar her zaman olduğu gibi yine büyük ilgi gösterirlerken, 1 TL’lik giysi için bile pazarlık yapıldığı ifade edildi.

Her ayın ilk çarşambası kurulan ikinci el pazarında vatandaşlar kendilerinin kullanmadığı ancak başkasının kullanabileceğini düşündükleri eşyaların satışını yaparak azda olsa kazanç sağlarlarken alışveriş yapan vatandaşlarda düşük maliyete eksiklerini giderme imkanı buluyorlar.

İlk kurulduğundan bu yana 200 standın açıldığı ikinci el pazarında yaklaşık 150’nin üzerinde vatandaş stant açtı. Kasım ayı ikinci el pazarında vatandaşlar ayakkabı, elbise, ev eşyanın yanı sıra el işi ürünlerinin de satışını yaptılar. İkinci el pazarına alışveriş yapmak amacıyla gelen vatandaşların çoğunluğu ise el işi ürünlere ilgi gösterdiler. Belediye yetkilileri Pazarda yer sorunu bulunmadığını ve müracaatta bulunan bütün herkesin yer alabileceğini belirtirlerken pazarda 1 TL’den başlayan 10 TL’ye kadar değişen fiyatlarla ürün satışı yapılıyor. Satış yapan vatandaşlar, fiyatların çok uygun olmasına rağmen 1 TL’nin bile pazarlığının yapıldığını, hemen her üründe indirim istendiğini, 1 TL’lik ürünün 50 kuruşa alınmak istediğini söylediler.

Bu haber toplam 148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.