Vatan Partisi çalışmalarını sürdürüyor

Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayı Mustafa Güleç, Bodrum ve Milas’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. Güleç, ayrıca Milas Esnaf ve Zanaatkârlar Odası’nı, Milas Ziraat Odası'nı ve Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf...

Vatan Partisi çalışmalarını sürdürüyor

Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayı Mustafa Güleç, Bodrum ve Milas’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. Güleç, ayrıca Milas Esnaf ve Zanaatkârlar Odası’nı, Milas Ziraat Odası'nı ve Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası'nı ziyaret etti. Mustafa Güleç’in bu ziyaretlerine diğer Vatan Partisi Muğla milletvekili adayları Aydın Çetin ve Süha Ziya Gökalp de eşlik etti.

Bu ilçelerdeki ziyaretlerin ardından Marmaris’te çalışmalarına devam eden Mustafa Güleç, Atatürkçü Düşünce Derneği, Türkiye Emekli Subaylar Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ni ziyaret etti. Dernek ziyaretlerinin ardından, Datça ve Fethiye’de seçim bürosu açılışı etkinliklerine katıldı. Seçim bürosu açılışlarından sonra Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayları Mustafa Güleç ve Fikret Turan, Fethiye Ziraat Odası’nı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı, Cumhuriyet Kadınları Derneği’ni ziyaret ettiler. Dalaman’da çalışmalarına devam eden Güleç, esnaf ziyaretlerinin ardından Dalaman İlçe Başkanlığı binasının açılış törenine katıldı.

Dalaman İlçe Başkanlığı binası açıldı

Vatan Partisi Dalaman’da İlçe Başkanlığı binasının açılış törenini gerçekleştirdi. Törene Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayı Mustafa Güleç de katıldı. Açılış töreninde konuşan ilçe başkanı Alaeddin Cengiz: “Bugün burada bulunan Atatürkçülere, Cumhuriyetçilere ve tam bağımsızlık yolunda olan bütün yurtseverlere katılımları için teşekkür ederim.” diyerek sözü Milletvekili adayı Mustafa Güleç’e bıraktı.

Mustafa Güleç:” Dalaman ziyaret ettiğimiz onuncu ilçemiz ve her ilçeden daha büyük daha kuvvetli bir destek geliyor. CHP’lisi, MHP’lisi, DSP’lisi ve AKP’ye oy vermiş insanların hepsi bu var olan partilerden biz artık bıktık, iyi ki bize seçenek yarattınız, bizi bu partilerden kurtardınız diyorlar. Muğla’da kendimize bir hedef koymuştuk ve bu hedefi aştık. Muğla’da baraj sıkıntımız yok. AKP, CHP bölücü terör örgütü PKK’yı meclise almak için elbirliği yapıyorlar. Sevr anlaşmasıyla, silahla yapamadıklarını PKK’yı meclise sokarak yapmaya çalışıyorlar. Fakat biz bu oyunları bozacağız. Her diktatör yıkılmadan önce saraylar yaptırırmış. Fakat kendi yaptırdığı sarayın içine gömülerek yıkılırlarmış. Tarihte bu durum hep böyle olmuş. Biz meclise girdiğimiz gün AK Parti’nin sonunu getirecek ve AK parti’yi yıkacağız. Terörü altı ay içinde bitireceğiz. Bölge devletleri olan Türkiye, İran, Irak ve Suriye el ele verecek teröre son vereceğiz. Ekonomik kriz kapıya gelmiş bulunmakta. Esnafımız, çiftçimiz üretemiyor, ürettiğini de satamaz durumda. Vatan Partisi iktidarı sıcak para ekonomisi ile değil üretim ekonomisi programıyla esnafımızın, çiftçimizin de yüzünü güldürecek. 7 Haziran bizim için büyük bir şans. 7 Haziran’ı tekrar geri getiremeyiz. Kapı kapı dolaşacağız ve partimizi tanıtmadığımız kimse, bildirilerimizin girmediği yer bırakmayacağız. Vatan Partisini iktidar yapacağız.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.