Vali’den anlamlı ziyaret

Göreve atanmasının ardından Muğla daki  siyasi, ekonomik ve sosyal oluşumların heyetlerini makamında kabul eden Vali Güvençer iade-i ziyaretlere devam ediyor.Bu bağlamda Vali Mustafa Hakan Güvençer önceki gün Muğla Şehit...

Vali’den anlamlı ziyaret

Göreve atanmasının ardından Muğla daki  siyasi, ekonomik ve sosyal oluşumların heyetlerini makamında kabul eden Vali Güvençer iade-i ziyaretlere devam ediyor.

Bu bağlamda Vali Mustafa Hakan Güvençer önceki gün Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimini yeni binasında ziyaret etti. Yönetim Kurulunun tam kadro hazır bulunduğu ziyaret esnasında üye Sezai Kanlıyer Vali Güvençer e Muğla ilinin şehitleri ve gazileriyle ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Kanlıyer; ‘İlimizin en büyük idari ve mülki amirinin şehit yakınlarını ve biz gazileri unutmayıp derneğimizi ziyaret etmesi, bizim için önemli ve anlamlıdır; dedi. Derneğin yeni binasının duvarlarında bulunan şehit ve gazilerin fotoğraflarını uzun uzun inceleyen Vali Güvençer; gazilerin derneği ziyaret edip etmediğini sordu. Kendisi de bir terörle mücadele gazisi olan Sezai Kanlıyer; Muğla lı gazilerin derneğin kuruluşuna ve bugünlere ulaşmasına büyük ölçüde destek verdiğini belirtti.

Duygulu anlar yaşadığı gözlenen Vali Mustafa Hakan Güvençer  “Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Biliyoruz ki bu hissiyatı dillendirebilecek kelimelerin tamamı kifayetsiz kalacaktır.”dedi.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.