Vali ve Kaymakam Kirve oldu

Fethiye ilçesinde, Sevgi Evlerinde kalan çocuklara Fethiye Aile ve Sosyal Politikalar ilçe müdürlüğü organizesinde toplu sünnet töreni gerçekleştirildi.Fethiye’de İsmail Uzunoğlu’na ait yörük çadırında düzenlenen toplu...

Vali ve Kaymakam Kirve oldu

Fethiye ilçesinde, Sevgi Evlerinde kalan çocuklara Fethiye Aile ve Sosyal Politikalar ilçe müdürlüğü organizesinde toplu sünnet töreni gerçekleştirildi.

Fethiye’de İsmail Uzunoğlu’na ait yörük çadırında düzenlenen toplu sünnet şölenine, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri ile AK Parti ilçe başkanı Mustafa Ali Türkan ve çok sayıda davetli katıldı.

Fethiye’deki sevgi evleri projesi çerçevesinde çocuk evlerinde kalan 6 çocuğun toplu sünnet şöleni, Fethiye caddelerinde konvoyla başladı. Onlarca araçlık konvoy caddelerde tur attı. Daha sonra Çalış plajında yörük çadırına gelen konvoydan inen çocukları Fethiye Belediyesi mehter takımı marşlarla karşıladı. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer de mehter marşlarıyla karşılanırken, Yörük Türkmen Derneği üyesi İsmail Uzunoğlu vali ve kaymakama yörük yağlığı ve yörük kasketi taktı. Davul zurna eşliğinde sünnet çocuklarının oyunlar oynadığı törende sanatçılar İsmail Uzunoğlu ve Ali Tunç hareketli türküler söylediler.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.