Vali Tavlı’dan trafik denetimi

Kurban Bayramı dolayısıyla Muğla’da alınan trafik tedbirlerini yerinde inceleyen Muğla Valisi Orhan Tavlı, trafik akışının daha düzenli ve güvenli sağlanması amacıyla vatandaşlara uyarılarda bulundu.Haber MerkeziMuğla Valisi...

Vali Tavlı’dan trafik denetimi

Kurban Bayramı dolayısıyla Muğla’da alınan trafik tedbirlerini yerinde inceleyen Muğla Valisi Orhan Tavlı, trafik akışının daha düzenli ve güvenli sağlanması amacıyla vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Haber Merkezi

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kurban Bayramı tatili süresince Muğla genelinde trafik akışının daha düzenli ve güvenli sağlanması amacıyla uygulanan trafik tedbirlerini yerinde denetledi.

Yapılan denetimde Vali Orhan Tavlı’nın yanı sıra, Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu hazır bulundu.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ile Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ilin farklı noktalarında gerçekleştirilen uygulamalarda, araçlarında seyahat eden vatandaşlara kolonya, şeker ve karanfil dağıtılarak bayramları kutlandı. Ayrıca sürücülere gerekliği uyarılar yapılarak, yol güvenliği konusunda bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Vali Orhan Tavlı, bayram süresince yoğun mesai harcayarak vatandaşın can ve mal güvenliği için çalışan Polis ve Jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Bu haber toplam 182 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.