Vali Tavlı’dan emniyet ve jandarmaya ziyaret

Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.Sinem KarakayaMuğla Valisi Orhan Tavlı, kurum ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’nü...

Vali Tavlı’dan emniyet ve jandarmaya ziyaret

Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sinem Karakaya

Muğla Valisi Orhan Tavlı, kurum ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’nü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İlk olarak, İl Emniyet Müdürlüğü önünde Vali Yardımcısı Fethi Özdemir ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu tarafından karşılanan Vali Orhan Tavlı, müdürlüğün birimlerini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ali Gaffar Okkar Toplantı Salonunda gerçekleştirilen, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu tarafından Vali Tavlı’ya ilin genel asayiş durumu, icra edilen faaliyetler, personel durumu hakkında bilgiler verildi.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığında yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Tavlı, Jandarmanın sorumluluk alanındaki çalışmalar ile ilgili brifing aldı. Brifing alan Vali Tavlı, İl Jandarma Komutanlığı binasında şeref defterini imzalayarak, genel güvenlik ve asayiş uygulamaları hakkında bilgi aldı.

Vali Orhan Tavlı, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamaları için gece gündüz, fedakârca çalışan emniyet ve jandarma personeline teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.