VALİ TAVLI’DAN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Tavlı, “Engelli kardeşlerimizin sorunlarına çözüm üretmek, toplumla bütünleşmelerini, huzur ve refahlarının artmasını sağlamak,...

VALİ TAVLI’DAN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Tavlı, “Engelli kardeşlerimizin sorunlarına çözüm üretmek, toplumla bütünleşmelerini, huzur ve refahlarının artmasını sağlamak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri yıkmak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 Muğla Valisi Orhan Tavlı, yayımladığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında engelli bireylerin sorunlarına çözüm üretmek, toplumla bütünleşmelerini, huzur ve refahlarının artmasını sağlamak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri yıkmak amacıyla çalıştıklarını dile getirdi.

Vali Orhan Tavlı, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü, dünyayı tüm bireyler için yaşanabilir kılmak, daha duyarlı ve daha sorumlu bir anlayışla farkındalıklar oluşturmak ve insanlığın her bir ferdine engelsiz bir yaşam sunabilmek adına yeni fırsat ve imkanlar sunmaktadır.

Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur olarak görülmemeli aksine desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmelidir. Bu kapsamda sosyal devlet anlayışıyla son yıllarda hayata geçirilen adımlar engelli kardeşlerimize verilen değerin ve önemin bir göstergesidir. Bizler de engelli kardeşlerimizin sorunlarına çözüm üretmek, toplumla bütünleşmelerini, huzur ve refahlarının artmasını sağlamak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri yıkmak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu düşüncelerle; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumda engellilere yönelik farkındalığın artmasına vesile olması dileğiyle, gurur veren başarılara imza atan, her durum ve şartta mücadele azmini ve kararlılığını kaybetmeyerek topluma örnek olan kardeşlerimize ve fedakâr ailelerine sağlık, mutluluk temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.