Vali Tavlı’dan Covid-19 tedbirleri denetimi

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan Türkiye yeni tip Coronavirüs (Covid-19) risk haritasına göre turuncu kategoride yüksek riskli grupta yer alan Muğla ve ilçelerinde tedbir ve denetimler artırıldı. Bu kapsamda Muğla Valisi...

Vali Tavlı’dan Covid-19 tedbirleri denetimi

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan Türkiye yeni tip Coronavirüs (Covid-19) risk haritasına göre turuncu kategoride yüksek riskli grupta yer alan Muğla ve ilçelerinde tedbir ve denetimler artırıldı. Bu kapsamda Muğla Valisi Orhan Tavlı, hafta içi uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında denetim yaptı.

Sinem Karakaya

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe ilçesinde yeni tip Coronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yaptı. İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında saat 21.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla Vali Orhan Tavlı Menteşe'deki denetimlere katıldı. Cumhuriyet Caddesi'nde tedbir alan polisler, araçları durdurarak sürücülerin ehliyetini ve sokağa çıkma izinlerini kontrol etti.

Menteşe ilçesinde gerçekleşen denetimlerde Vali Orhan Tavlı’ ya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer ile Valilik Özel Kalem Müdürü Baki Gencel eşlik etti.

Denetimler kapsamında esnafı ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, çalışan personel ile sohbet ederek, uyulması gereken tedbirler hakkında bilgiler verdi.

Denetimlerde esnafın Covid-19 tedbirlerine uyduğunu gözlemleyen ve teşekkür eden Vali Orhan Tavlı, Temizlik, Maske, Mesafe kurallarına dikkat etmesiyle normalleşme sürecine ulaşacağımızı ifade etti.

Muğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ise denetimlerde durdurulan bir paket servis çalışanı ile sohbet ederek, paket servisi sırasında hız yapmamaları konusunda uyarı da bulundu.

Ayrıca Polis Ekipleri ile Sağlık Müdürlüğü denetim ekipleri araçlarda ve açık bulunan işletmelerde denetim yaptı.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.