Vali Tavlı Muhtarlar Günü’nü kutladı

Muğla Valisi Orhan Tavlı 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Tavlı, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;“Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, bulundukları mahalle veya köyde...

Vali Tavlı Muhtarlar Günü’nü kutladı

Muğla Valisi Orhan Tavlı 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Tavlı, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, bulundukları mahalle veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil ederken milletimiz ve devlet kurumları arasında da güçlü bir bağ kurmaktadırlar.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve taleplerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulması ve kamu hizmetlerinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılması noktasında da muhtarlarımız önemli bir görev üstlenmektedirler.

Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapı muhtarlıklarımız olmaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımızın sorunlarını en iyi bilen muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek, mahallelerinde yaşanan sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için var gücümüzle çalışıyoruz.

Muhtarlarımıza ilimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, görevi başında bu millete hizmet için yaşamlarını yitiren muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, halen görevi başında bulunan kıymetli muhtarlarımızın ''Muhtarlar Günü'' nü en içten dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, afiyet ve huzur dolu günler temenni ediyorum.”dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.