Vali Tavlı, Kavaklıdere muhtarlarıyla buluştu

Muhtarların talep ve ihtiyaçlarını görüşmek ve bilgi paylaşımında bulunmak üzere toplantılar gerçekleştiren Muğla Valisi Orhan Tavlı,  Kavaklıdere’de mahalle muhtarları ile bir araya geldi.Sinem KarakayaMuğla Valisi...

Vali Tavlı, Kavaklıdere muhtarlarıyla buluştu

Muhtarların talep ve ihtiyaçlarını görüşmek ve bilgi paylaşımında bulunmak üzere toplantılar gerçekleştiren Muğla Valisi Orhan Tavlı,  Kavaklıdere’de mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Sinem Karakaya

Muğla Valisi Orhan Tavlı, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Kavaklıdere’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kavaklıdere’de mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kavaklıdere Kaymakamı Didem Dinç Özay, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, ilçe kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Vali Orhan Tavlı toplantı öncesi yaptığı konuşmada Kavaklıdere’ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığını, kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini aynı zamanda esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldiklerinden bahsetti.

Kavaklıdere’de başarılı ve güzel çalışmaların hayata geçirildiği ifade eden Vali Orhan Tavlı, “Kavaklıdere’de başarılı ve güzel birçok çalışmanın hayata geçirildiğini gördüm. Çalışmalarından dolayı başta Sayın Belediye Başkanımızı ve siz değerli muhtarlarımızı kutluyorum. Önemli hizmetler Kavaklıdere’de hayata geçirilmiş. Bunlardan bir tanesi doğalgaz projesi. Çevreci bir proje olan doğalgazın faaliyete geçmesiyle hava kirliliğinin önüne geçilmiş olacak” dedi.

Muhtarların çok önemli görevler üstlendiğini belirten Vali Orhan Tavlı, “7 gün 24 saat birebir vatandaşımızın her türlü problemleri ile yakından ilgileniyorsunuz. Devletimizin hizmetlerinin vatandaşa ulaşması için gayret sarf ediyorsunuz. Pandemi sürecin de de hepiniz el birliği ile bu sürecin en az zararla atlatılması için mücadele verdiniz. Hepiniz bu mücadelenin gizli kahramanlarısınız” şeklinde konuştu.

Hep birlikte yapılan mücadele kapsamında Muğla’nın salgınla mücadelede iyi noktada olduğunu belirten Vali Orhan Tavlı dayanışma içerisinde devam eden mücadele sayesinde bu sürecin atlatılacağını söyledi.

Toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak mahalleleriyle ilgili ihtiyaç ve taleplerini ilettiler. Vali Orhan Tavlı, muhtarlar tarafından dile getirilen ihtiyaç ve taleplerin çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.