Vali Tavlı, Karanfil Dağıttı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Sınırsızlık Meydanı’nda kurulan stantları gezerek, kadınlara karanfil dağıttı. Vali Tavlı,...

Vali Tavlı, Karanfil Dağıttı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Sınırsızlık Meydanı’nda kurulan stantları gezerek, kadınlara karanfil dağıttı. Vali Tavlı, aynı zamanda kadın gazetecilere de karanfil verdi.

Sinem Karakaya

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Sınırsızlık Meydanı’nda kurulan stantları Muğla Valisi Orhan Tavlı ziyaret ederek, kadınların 8 Mart gününü kutladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Büro Amirliği, İl Jandarma Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı kadın Kooperatifleri ve kadın üreticilerin tanıtım ve satış standını inceleyen Vali Orhan Tavlı, ürünler hakkında üreticilerden bilgiler aldı.

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Vali Tavlı, karanfil dağıtarak, sohbet etti. Vali Tavlı, aynı zamanda kadın gazetecilere de karanfil vermeyi ihmal etmedi.

Muğla’da kadınların hayatın her alanında hak ettikleri konuma yükseltilmesi, aktif iş hayatına ve üretime katılmaları yönünde önemli adımlar atıldığını söyleyen Vali Tavlı, “Aileden başlayarak hayatımızın her alanında ve her anında var olan kadınlarımız, sevgileri, emekleri ve özverileriyle toplumumuzun temel yapı taşını oluşturmaktadırlar. Bu doğrultuda son yıllarda gerçekleştirilen reformlarla birlikte aile hayatında, eğitimde, iş dünyasında, sağlıkta ve diğer tüm alanlarda kadınlarımıza destek olacak iyileştirmeler sağlanmış, önemli çalışmalar yapılmıştır. Muğla’da kadınlarımızın hayatın her alanında hak ettikleri konuma yükseltilmesi, aktif iş hayatına ve üretime katılmaları yönünde önemli ve somut adımlar atılmaktadır. Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kamu kurum ve kuruluşlarınca kadınların yaşam standartlarının yükseltilmesi konusunda gayretli çalışmalarımız artarak devam etmektedir. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Vali Tavlı’ya ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan  Topçu ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu da eşlik etti.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.