Vali, sergiden eser satın aldı

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Bodrum Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen mozaik sergisinin açılışına katıldı.Açılışa Vali Çiçek ve eşinin yanı sıra Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, İl Sağlık...

Vali, sergiden eser satın aldı

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Bodrum Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen mozaik sergisinin açılışına katıldı.

Açılışa Vali Çiçek ve eşinin yanı sıra Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve çok sayıda davetli katıldı.

Engelli öğrencileri üretime dahil etmek için bu serginin önemli olduğunu dile getiren Vali Çiçek: “Böyle etkinliklerle öğrencilerimizin hem el becerileri gelişiyor, hem sosyal hayata adapte olmaları kolaylaşıyor. Öğrencilerimize üretime katılma imkanı tanıdığı için bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bodrum Sağlık Vakfı 2. El Mağazası’nı gezen Hülya Çiçek ise: “Bu anlamlı etkinliği düzenleyen herkesi tebrik ediyorum. Engelli bireylerimizin ve ailelerinin sosyal hayatta ve üretimde yerlerini almaları bizim toplumsal sorumluluğumuzdur. Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı, engelli vatandaşlarımız için engellerin kalkmasına hepimiz katkı sağlamalıyız.” ifadelerini kullandı.

6-7 Mayıs tarihlerinde Nurol Sanat Galerisi fuayesinde gezilen sergi heykel sanatçısı Tülin Özdemir'in koçluğunda 4 aylık bir eğitimden geçen öğrenciler ve anneleri tarafından hazırlandı.

91 adet mozaik eserin yer aldığı sergide Vali Çiçek, öğrencilerden Vedat Kurşun ve Özgür Dokur’a hediye verdi.

Sergi açılışı sonunda öğrencilere ve annelere Vali Çiçek, eşi Hülya Çiçek ve protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi.

Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek sergiden bir tane mozaik eser satın alarak katkı sağladı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.