Vali Şahin’den kutlama

Turizm Haftası 15-22 Nisan tarihileri arasında Muğla merkez ve ilçelerde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Muğla Valisi bir mesaj yayınlayarak Turizm Haftasını kutladı. Şahin mesajında şu görüş ve düşüncelere yer verdi:“Türkiye’de...

Vali Şahin’den kutlama

Turizm Haftası 15-22 Nisan tarihileri arasında Muğla merkez ve ilçelerde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Muğla Valisi bir mesaj yayınlayarak Turizm Haftasını kutladı. Şahin mesajında şu görüş ve düşüncelere yer verdi:

“Türkiye’de yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği yörelerden birisi olan ilimizde, ülke genelinde olduğu gibi bu yıl,15-22 Nisan tarihleri arasındaki haftayı “Turizm Haftası” olarak kutlayacağız.

İlimiz, kıyıları boyunca yeşil ve mavinin iç içe olduğu eşsiz güzellikteki 131 Koyu, 1124 kilometrelik sahil şeridi, doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve tarihsel birikimleriyle hem iç turizmde hem de dış turizmde önemli bir destinasyon olarak dikkatleri çekmektedir.

Alternatif turizm faaliyetleri ile turizmin çeşitlendirilmesi ve sürenin uzatılarak turizmin 12 aya yayılması için Muğla olarak hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Bu anlamda ticari ürün haline gelmemiş kültürel zenginliklerimizi harekete geçirmeyi çok önemsiyoruz.

Her yıl, farklı ülkelerden rengi, dili, inancı, düşüncesi ve ekonomik durumu farklı 3 milyondan fazla yabancı turisti ilimizde ağırlıyoruz. Tanışıp, kaynaştığımız misafirlerimizi Muğla olarak iyi bir şekilde konuk etmemiz uzun vadede turizmin gelişmesine katkı sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın “Turizm Haftası”nı içtenlikle kutluyorum. İlimiz genelindeki işletmelere, esnafımıza bol kazançlı ve iyi bir turizm sezonu geçirmelerini diliyorum.”

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.