Vali Şahin’den kutlama

Muğla Valisi Fatih Şahin, bir mesaj yayınlayarak Polis Haftası ve Polis Günü’nü kutladı. Şahin mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi: “Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de, 10 Nisan’ı Polis Günü olarak kutlamaktayız.Kanunların...

Vali Şahin’den kutlama

Muğla Valisi Fatih Şahin, bir mesaj yayınlayarak Polis Haftası ve Polis Günü’nü kutladı. Şahin mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi: “Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de, 10 Nisan’ı Polis Günü olarak kutlamaktayız.

Kanunların kendilerine verdiği yetki ve görev kapsamında, Türk Milletinin huzuru ve can güvenliğinin sağlanması için bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getiren  polisimizin 10 Nisan Polis Gününü kutluyorum.

Çalışmaların başarılı bir şekilde sonuçlanması açısından vatandaş-emniyet işbirliğinin çok önemli olduğunu hatırlatır, bu vesileyle Muğla halkına çalışmalarımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim.

Bütün çalışmalarında hukukun üstünlüğüne riayet eden eşit ve adaletli hizmet sunan Emniyet Teşkilatımızı, özverili çalışmalarından dolayı kutlar, aile bireyleriyle birlikte, sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ederim.”

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.